byCOW

Bordkort i læder - kun kr. 39,- pr. stk. ved køb over 50 stk.

et skønt minde – til skønne gæster

Bordkort

Viser alle 2 resultater

SMUKKE BORDKORT

TIL AT MINDES EN FANTASTISK BEGIVENHED

Giv dine gæster et skønt minde med hjem.

Bordkort i læder

Vær med til at designe jeres helt egne bordkort, så de passer ind til jeres stil, tema og borddækning.

Bordkortene laves i italiensk kernelæder, og vi præger præcis den tekst eller de navne du ønsker der skal stå. Du kan vælge imellem vores fire eksklusive og nøje udvalgte læderfarver, som er sort, mørkebrun, cognac eller natur.

Dernæst må du naturligvis også selv udvælge farven på selve nøgleringe/snørering. Her kan du vælge mellem, Blank/stål, gylden/messing, gl.messing eller gunblack.

Bordkortene måler som udgangspunkt 10 cm. Herved er vi sikre på at alle navne, korte som lange kan stå på dem. På denne måde undgår i at få uens størrelser på jeres nøgleringe.

Alle vores bordkort er håndlavet, og derved også unikke. Der kan forekomme små variationer i trykkene og placering. Men vi bestræber os altid på at udføre dem så ens som muligt.

Læder er et naturmateriale, så her kan der også forekomme små forskelle i farve og struktur.

Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup, udført i klassisk og lækker kernelæder er yderst populært. Til bryllupper giver brudeparret ofte gæsterne en lille gave, til minde om den store dag. Ved at vælge et bordkort udført som en lækker nøglering, kan du slå både gave og bordkort sammen. Med en nøglering, hvori gæstens navn er præget i læderet, vil dine gæster med sikkerhed anvende nøgleringen med det samme.

Bordkort i læder er et anderledes alternativ til de traditionelle bordkort i pap, da det giver et eksklusivt udtryk i borddækningen.

Bordkort i læder er blevet mere og mere populært, dels fordi de adskiller sig fra almindelige bordkort, men også fordi at de samtidig er en helt personlig gave til hver og en af gæsterne.

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, hvor de fortæller at gæsterne var blevet så glade for nøgleringene, og de bliver flittigt anvendt efterfølgende, og er stadig samtaleemne flere måneder efter festen. Så et borskort i læder, er absolut et minde om jeres store fest.

 

Når vi laver bordkort til bryllup, præger vi typisk også titler som “BRUDEN”, “GOMMEN”, “FORLOVER”, “SVIGERMOR/FAR” og lignende. Det behøves altså ikke blot være et navn der skal trykkes.

 

Bordkort til konfirmation

Konfirmationen er jo en stor dag. Idag kræses der mere og mere om detaljerne, og de kære konfirmander ved hvad de vil have. Pigerne vælger ofte vores bordkort i den lyse natur læder, og drengene vil gerne have et mere ”maskulint” look, og vælger oftest cognac eller sort. læder Hvis konfirmanden gerne vil have anderledes bordkort, så er bordkort i læder et godt valg. Bordkort i læder, er et helt unik del af borddækningen. Igen har i en gave til jeres gæster til minde om en skøn og festlig dag.

Ved bestillinger på bordkort til konfirmation, præger vi naturligvis navne, men ofte også endnu mere personlige bordkort. Typiske ord er ”KONFIRMANDEN” ,”MORMOR”, ”MORFAR”, “GUDMOR”, og lignende.

Med bordkort i læder får gæsterne en glædelig overraskelse, når de finder deres plads ved bordet.

 

Bordkort til barnedåb

Måske er det jeres første barnedåb, og hvilken mor/far elsker ikke at gøre lidt ekstra ud af detaljerne på denne store dag? Vil i gerne give jeres gæster, og særligt de nye bedsteforældre et minde om dagen?  Så er bordkort i læder et godt bud.

Bordkortene i læder, er alle håndlavede, og er super fine og elegante sammen med den øvrige bordpynt og borddækning.

Giv jeres gæster en nøglering med deres navne og måske et lille symbol præget i læderet. Overrask de stolte bedsteforældre  med en nøglering præget med deres nye titler… “BEDSTEMOR”, “MORMOR”, “MORFAR” OSV. Det er da en gave man vil tage i brug med det samme.

Med bordkort i læder får gæsterne en glædelig overraskelse, når de finder deres plads ved bordet.

 

Med bordkort til barnedåb kan du få det næsten som du ønsker. Vi har et stort udvalg af tegn og symboler, så dine bordkort bliver unikke. Vi anvender ofte symboler som, stjernetegn, hjerter, stjerner, kors og lignende.

 

 

Bordkort til alle festlige lejligheder

Vi har hos byCOW stor forespørgsel på bordkort til bryllup og bordkort til konfirmation. hvor gæsterne gerne må overraskes og forkæles med en lille gave.

 

Vi laver bordkort i læder til bryllup, konfirmation, fødselsdag, julefrokost, nytårsfest – eller en hvilken som helst festlig anledning.