byCOW

Gaven i sig selv - eller det "ekstra krymmel på toppen"

Hvem vil du overraske?

Nøgleringe i læder

Håndlavet kvalitet

Personlige gaver til dem du holder af

Den sødeste, smukkeste, sejeste, frækkeste – eller måske sjoveste hilsen. Lige fra hjertet.

Stilfuld nøglering i læder , med din personlige tekst – unik og håndlavet

Håndlavet nøglering i læder, med en helt personlig hilsen, til dig eller en du holder af.

Vi tilbyder en bred vifte af nøgleringe i læder. Fælles for dem alle er at vi tilbyder, at du kan få præget din helt personlige og ønskede tekst. Dette gør hver enkelt af vores nøgleringe helt unikke.

Vælg blandt vores forskellige modeller af nøgleringe i læder, og overrask en du har kær. Vi hjælper dig med at få lavet en personlig nøglering i læder efter dine ønsker. Alle vores nøgleringe er håndlavet, hvilket sikrer dig en nøglering i en lækker kvalitet.

Nøgleringe i læder med tryk kan variere i udseendet, dog primært i den lyse natur læder, da vi trykker i hånden. Vi gør vores bedste for at trykke de ønskede tekster ens – men trykkets dybde samt varmen kan variere og have indflydelse på trykkene.

Stilfuld nøglering i italiensk kernelæder, med din personlige tekst.

Alle vores nøgleringe er lavet i italiensk kernelæder. Læderet er et naturligvis ægte, hvilket også betyder, at ikke to produkter er 100% ens. Læderet vil få en lækker patina med tiden, i takt med at den bliver brugt. Disse ting synes vi, giver nøgleringen ekstra charme. En helt personlig nøglering med navn, en dato eller anden tekst, vil med garanti blive brugt og værdsat.

Nøgleringe i læder til dig selv eller som en personlig gave.

Hos byCOW designer vi nøgleringe i læder, som passer perfekt til flere lejligheder, og vi tilstræber at designe modeller, som passer både til mor, far, konen, manden eller bedsteforældrene.

Med vores brede udvalg i lædernøgleringe, kan vi imødekomme forskellige behov og ønsker. Både hvad angår personlige ønsker, design og funktionalitet.

Stilfuld og klassisk nøglering med mulighed for tryk på to sider.

Få lavet en sød, sjov, kærlig nøglering med tekst, tal eller symboler. Har du mere på hjerte, end der kan trykkes på én side af nøgleringen? Så har du naturligvis også mulighed for at få tryk på to sider af nøgleringen.

Vælg blandt alle bogstaver i det danske alfabet, samt flere specialtegn, og 90 forskellige søde, sjove og beskrivende symboler.

Få lavet en personlig nøglering der matcher dig eller en som har fortjent en sød og unik gave.

Vores mest populære nøglering fås fra kun 179 kr.

Nøgleringen Nordic Classic 1, er vores mest populære nøglering, da den passer både til mænd og kvinder i alle aldre. Sæt den sammen i de farver du ønsker, og design en stilfuld nøglering med din personlige tekst.

Bestil allerede i dag.

Står du og skal bruge en personlig gave til en i familien, eller en ven/veninde? Måske din mor, far eller bare til dig selv… Så kan du nemt og hurtigt designe og bestille, en helt unik og personlig nøglering i læder. Bestil nu, og vi leverer inden for 2-3 hverdage. Vi kan lide at forkæle vores kunder… Så derfor følger der altid en ekstra lille overraskelse med i alle pakker, som vi sender ud af døren.

Så skynd dig, og køb her.