byCOW

Om byCOW

Alt hvad du finder hos byCOW er udført i klassisk og godt håndværk, på eget værksted.

Klassisk, godt håndværk, udført på eget værksted.

Mit navn er Luise Gade, og gennem flere år har nordisk stil og indretning betydet meget for mig. Med tiden følger hele tiden nye tiltag og ideer.

Jeg har en stor passion i, at skabe og finde på nye ting til indretningen, eller dekoration til det store festbord, og dette gøres primært i læder, træ og stof i den nordiske stil.

Hvert eneste produkt er unikt for mig, netop fordi håndværket er dét der betyder mest. Det giver også hver eneste kunde en helt unik følelse som modtager af produktet.

Unikke produkter

Hvert produkt er unikt, netop fordi det er håndlavet, og vi kan skræddersy hvert enkelt produkt så det passer til dig og din stil.

Vi kræser for detaljerne

Jeg sætter en ære i håndlavede produkter, og det vil du kunne se og opleve, når du modtager og åbner pakken med dine bestilte produkter. Vi kræser om detaljerne…

Du er i centrum

Jeg har ét mål. Jeg ønsker at tilbyde dig, som kunde hos os, en unik oplevelse fra start til slut, hvor du føler at du får et produkt, udført håndværksmæssigt korrekt og lækkert, og en kundeservice hvor vi følger dig igennem hele processen.

Fælles passion

Glade og tilfredse kunder, samt den fælles passion for vores håndværk, er det som bærer os frem.

Bliv en del af vores eksklusive byCOW Klub

Meet 'n Greet

Luise Gade

Dedikeret byCOW Indehaver

God kvalitet med personlighed

Ønsker du et logo eller et andet unikt tryk på dit produkt, så udfører vi det lige præcis efter dine ønsker. Hvad med din kærestes navn skrevet i din håndskrift? Eller far skrevet med krummelurer  af Jeres Guld? Kontakt os med dit ønske og få en pris på din specialopgave.

Er du i tvivl om noget omkring din bestilling – eller i tvivl om du kan nå levering til din ønskede dag? Så kontakt os med det samme via kontaktformularen her – eller send en besked via Facebook.

Har du modtaget en rabatkode, indtastes den, når du kommer til kassen. Så fratrækkes rabatten helt automatisk. Alle nye modtagere af vores nyhedsbrev får f.eks. 10% rabat på første ordre. Så har du ikke allerede tilmeldt dig, kan du gøre det nu ;o)

godt dansk håndværk

Hos os får du udelukkende godt, dansk håndværk. Alt er lavet på eget værksted. Og hvis du spørger os, så er vi selvfølgelig klodens bedste på området. Intet mindre kan gøre det.

Specielle tilbud

Er du modtager af vores nyhedsbrev, kvitterer vi med specielle tilbud og overraskelser. Det gælder naturligvis også vores trofaste følgere på Facebook og Instagram.

Sikker betaling

Vi tilbyder sikker betaling med QuickPay, hvor du helt sikkert finder din foretrukne betalingsform. Foretrækker du faktura, så kontakt os direkte.